Have a free testday! Kom langs voor een gratis testbezoek

Coworking

Samenwerken, genieten en ontmoeten.

Kom samen in een ambitieuze omgeving, midden in een historische site op de Pottelberg Kortrijk. Calihub Coworking beschikt over 3 vergaderzalen,
een lounge en een open workspace. Wij verzorgen graag uw meetings, evenement, workshop afgestemd op uw verwachtingen en behoeften.
De vergaderzalen en de lounge zijn beschikbaar voor kleine en middelgrote evenementen, van 2 tot 40 personen. Ontdek de perfecte balans tussen zakelijkheid en comfort, waar elke vergaderruimte een inspirerende omgeving biedt om te werken, te creëeren en samen te komen.


Alle vergaderzalen beschikken over supersnelle WiFi, gratis parking, gratis thee & koffie, ergonomisch meubilair, natuurlijk daglicht, moderne
audiovisuele materialen, goede akoestiek en ervaren en oplossingsgerichte medewerkers die u helpen en begeleiden.


Reserveren kan per uur, per dagdeel of per dag.

199€/dag

49€/u

Business Suite Boardroom

8 pers.

Presentatie- mogelijkheden

Catering mogelijk

Betreed de ultieme zakelijke omgeving met onze Business Suite Boardroom, een oase van stijl en professionaliteit. Hier omringt elke hoek je met klassieke elegantie, met prachtige bakstenen muren en een imposante eikenhouten vergadertafel. Geschikt voor 8 personen, biedt deze ruimte de perfecte setting voor cruciale vergaderingen en strategische bijeenkomsten. Ontdek de presentatiemogelijkheden en geniet van onze cateringopties, waardoor onze Business Suite Boardroom de ideale plek is voor het smeden van zakelijke deals en vruchtbare besprekingen.
Gratis koffie & (spuit)water
Gratis parking
Snel Wi-Fi netwerk
Aanpasbare airconditioning / verwarming
Presentatiemogelijkheden

199€/dag

49€/u

Future Flow Boardroom

8 pers.

Presentatie- mogelijkheden

Catering mogelijkheden

Duik in de toekomst van vergaderen met onze Future Flow Boardroom, de belichaming van eigentijdse stijl en dynamiek. Hier convergeren strakke lijnen met een energieke vibe. Geschikt voor 8 personen en uitgerust met presentatiemogelijkheden, biedt deze ruimte de ideale omgeving, of je nu werkt aan grensverleggende projecten, creatieve brainstormsessies organiseert, of gewoon een informele bijeenkomst wilt houden. Ontdek de complete en productieve ervaring met onze cateringopties, waardoor Future Flow Boardroom zich onderscheidt als de perfecte plek.
Gratis koffie & (spuit)water
Gratis parking
Snel Wi-Fi netwerk
Aanpasbare airconditioning / verwarming
Presentatiemogelijkheden

159€/dag

39€/u

Harmony Meeting Room

6 pers.

Presentatie- mogelijkheden

Catering mogelijkheden

Voor een intieme setting met behoud van stijl en functionaliteit, verwelkomt Harmony Meeting Room je met open armen. Deze ruimte, ontworpen voor kleinere groepen tot 6 personen, is ideaal voor gerichte vergaderingen en teambijeenkomsten. De industriële esthetiek vermengt zich hier met moderne eenvoud, waardoor een unieke sfeer ontstaat. Ontdek de presentatiemogelijkheden en geniet van onze cateringopties. Harmony Meeting Room is de perfecte keuze voor teams die op zoek zijn naar een warme, gezellige en betaalbare vergaderruimte.
Gratis koffie & (spuit)water
Gratis parking
Snel Wi-Fi netwerk
Aanpasbare airconditioning / verwarming
Presentatiemogelijkheden

In a nutshell:

1 min

walk to

Parkingspots (free)

2 min

walk to

Fitness

5 min

walk to

Supermarket

4 min

walk to

Charging stations

2 min

drive to

N43/R8

7 min

biking to

Trainstation

Interesse? Boek een gratis rondleiding

Calihub is jong, dynamisch en stijlvol en exclusief. Daarom zijn we geheel anders dan de gebruikelijke coworkingplek, Ook dankzij onze unieke locatie aan de Pottelberg maken we er een next-level coworking plek van!

Pottelberg, Kortrijk Calimero Group Community let’s move forward Startup Accelerator.